κόστος

Με τη βοήθεια του 3Dbook.gr μπορείτε άμεσα να δημιουργήσετε το δικό σας ψηφιακό βιβλίο (ebook), περιοδικό, ενημερωτικό φυλλάδιο ή οτιδήποτε άλλο σκεφτείτε. Το κόστος αφορά τη δημιουργία 1 (ενός) 3Dbook, ανεξάρτητα από το μέγεθός του ή τον αριθμό των σελίδων του.

Το κόστος περιλαμβάνει την ψηφιακή επεξεργασία του αρχείου σας, τη μετατροπή του στην τελική του ψηφιακή μορφή και την παρουσίασή του ανάλογα με τη χρήση (Online / Offline).

Επιλέξτε τώρα τη χρήση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας!

.χρήση 3Dbook

diakritiko-prospoki-xrisi
προσωπική

diakritiko-polisi
πώληση

diakritiko-epixeiriseis
επιχειρήσεις

Κόστος

€29

€79

€39

Διάρκεια

Εφ'άπαξ

Εφ'άπαξ

12 μήνες

Χρήση

Offline

Online

Online/Offline

Απεριόριστες σελίδες

tick

tick

tick

Help Desk

tick

tick

tick

  • Το παραπάνω κόστος είναι τελικό και συμπεριλαμβάνει Φ.Π.Α. 23%.
  • Σε κάθε περίπτωση θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά απόδειξη ή τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών για το κόστος που έχετε επιλέξει.

Προσωπική χρήση

Ιδανικό για ψηφιακά βιβλία (ebooks) για τις ιδιωτικές σας στιγμές ή και για τις στιγμές που θέλετε να μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας (π.χ. photobooks, cookbooks, travel, προσωπικές σημειώσεις, παρουσιάσεις κ.α.)

Διαβάστε περισσότερα

Για πώληση

Ιδανικό για να δημιουργήσετε ψηφιακά βιβλία (ebooks) για πώληση στο ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο (3Dbookstore) και να κερδίσετε άμεσα χρήματα (π.χ. λογοτεχνία, συνταγές μαγειρικής, εκπαιδευτικά, παιδικά, ταξιδιωτικά και ό,τι άλλο μπορεί να σας εμπνεύσει).

Διαβάστε περισσότερα

Για επιχειρήσεις

Ιδανικό για να προβάλετε την επιχείρησή σας ή τον εαυτό σας αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας. Μετατρέψτε τα έντυπά σας σε 3Dbook και δώστε τη δυνατότητα σε χιλιάδες αναγνώστες να ενημερωθούν και να σας επιλέξουν. Κατάλληλο για εμπορικές επιχειρήσεις, καταλόγους, τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, σχολές, υπηρεσίες ομορφιάς κ.α.

Διαβάστε περισσότερα

Διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής

  • Πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, American Express μέσω Paypal
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό