Όροι Χρήσης

Οι υπηρεσίες του 3Dbook.gr προσφέρoνται υπό την προϋπόθεση ότι ο επισκέπτης ή χρήστης έχει μελετήσει προσεκτικά και έχει αποδεχθεί τους κάτωθι όρους πριν τη χρήση των υπηρεσιών που προσφέρει το 3Dbook.gr. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης ή χρήστης δεν συμφωνεί με κάποιον από τους παρακάτω όρους, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσει καμία από τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Οι όροι αυτοί μπορούν οποιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιηθούν από το 3Dbook.gr και ο επισκέπτης ή χρήστης οφείλει να ελέγχει για τυχόν αλλαγές των όρων χρήσης. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης ή χρήστης συνεχίζει να κάνει χρήση οποιασδήποτε από τις προσφερόμενες υπηρεσίες τεκμαίρεται ότι αυτός αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα τους τροποποιημένους όρους χρήσης.

1. Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του 3Dbook.gr οφείλει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες που του παρέχονται από την παρούσα ιστοσελίδα σύμφωνα με τον νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη σε τρίτους, σε πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή στην παρούσα ιστοσελίδα.

2. To 3Dbook.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας αυτής, δεν εγγυάται όμως ότι οι λειτουργίες του δικτυακού τόπου ή των servers θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα.

3. To 3Dbook.gr δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για σχόλια ή απόψεις χρηστών που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του και διατηρεί στο ακέραιο το δικαίωμα διαγραφής των δημοσιεύσεων που έχουν υβριστικό περιεχόμενο, προσβλητικά σχόλια ή προσωπικά στοιχεία.

4. Η παρούσα ιστοσελίδα περιέχει διαφημίσεις και ενδέχεται να εμπεριέχει παραπομπές σε δικτυακούς τόπους τρίτων. Το 3Dbook.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για το περιεχόμενο των σελίδων αυτών καθώς και για οποιαδήποτε ζημία προκύψει από τη χρήση τους, καθώς ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε αυτές με δική του ευθύνη.

5. Ολόκληρο το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, γραφικών, εικόνων, κειμένων, σχεδίων, φωτογραφιών, κα., αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του ιδιοκτήτη της και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου (Νόμος 2121/93), του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται τυχόν αναπαραγωγή, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς σκοπούς.

6. Η δημοσίευση στο 3Dbook.gr δεν αποτελεί μέσο κατοχύρωσης πνευματικών δικαιωμάτων για τον εκάστοτε δημιουργό.

7. Ο εκάστοτε δημιουργός που δημοσιεύει έργο μέσω του 3Dbook.gr φέρει ακέραια την ευθύνη για την αυθεντικότητα του έργου του.