Ποιοι είμαστε

To 3Dbook.gr είναι μία ακόμα δραστηριότητα της Watermark Communications που βασίζεται στη χρήση νέων τεχνολογιών και βέβαια στην καινοτομία.

Η Watermark Communications είναι μία διαφημιστική – εκδοτική η οποία ιδρύθηκε τον Μάιο του 2010 με κύριο τομέα δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων διαφημιστικών και εκδοτικών υπηρεσιών και τη χρήση νέων μέσων για την προώθηση και διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών.

Πέρα από τις παραδοσιακές μεθόδους επικοινωνίας, από τον Οκτώβριο του 2010 η εταιρεία εισήλθε και στον χώρο των ψηφιακών υπηρεσιών ανοίγοντας το δρόμο για νέες εφαρμογές προώθησης προϊόντων ή/και υπηρεσιών, όπως για παράδειγμα το www.feelwelltoday.com

Τα στελέχη της Watermark Communications προέρχονται από τον χώρο της διαφήμισης, του Internet, του Marketing, των εκδόσεων και της τεχνολογίας με μεγάλη εμπειρία και αντίστοιχα επιτυχημένες πορείες στους τομείς ενασχόλησής τους.

H μεγάλη διαφοροποίηση του 3Dbook.gr είναι ότι λειτουργεί υποστηρικτικά αξιοποιώντας την εμπειρία των στελεχών του προς όφελός σας, για να μπορέσετε εσείς να εκδόσετε το βιβλίο σας είτε είναι για προσωπική είτε για επαγγελματική χρήση. Έτσι, είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι το καλύτερο δυνατόν.