Πώς λειτουργεί το 3Dbook;

To 3Dbook είναι...ο προσωπικός σας ψηφιακός εκδοτικός οίκος για να εκδόσετε το βιβλίο σας και να το διαβάζετε απολαυστικά σε 3D μορφή!

Είναι πολύ απλό!

Δημιουργήστε το προσωπικό σας ψηφιακό ηλεκτρονικό βιβλίο e-book  σε μορφή 3Dbook.

1 Τώρα όλοι έχουν τη δυνατότητα να εκδόσουν το δικό τους ψηφιακό βιβλίο (ebook), περιοδικό, ενημερωτικό φυλλάδιο, να το κρατήσουν για προσωπική τους χρήση ή να το πουλήσουν online για να κερδίσουν άμεσα χρήματα! Μπορεί να το έχετε ήδη έτοιμο, να έχετε απλώς μια ιδέα για το περιεχόμενο ή να θέλετε να γράψετε και να χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια. Αναζητήστε δωρεάν templates ή επιλέξτε από το 3Dbookstore τα templates που θα απογειώσουν εικαστικά τις ιδέες σας… Ό,τι κι αν επιλέξετε το 3Dbook είναι πάντα δίπλα σας.

2 Με εύκολα και απλά βήματα επιλέξτε τη χρήση του ψηφιακού σας βιβλίου. Υπάρχουν 3 κατηγορίες για να επιλέξετε:

Ηλεκτρονικό βιβλίο (e-book) σε μορφή 3Dbook αποκλειστικά για προσωπική χρήση.

Προσωπική χρήση

Ιδανικό για ψηφιακά βιβλία (ebooks) για τις ιδιωτικές σας στιγμές ή για στιγμές που θέλετε να μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας (π.χ. photobooks, cookbooks, travel, προσωπικές σημειώσεις, παρουσιάσεις κ.α.

Διαβάστε περισσότερα

pros-polisiΓια πώληση

Ιδανικό για να δημιουργήσετε ψηφιακά βιβλία (ebooks) για πώληση στο ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο (3Dbookstore) και να κερδίσετε άμεσα χρήματα (π.χ. λογοτεχνία, συνταγές μαγειρικής, εκπαιδευτικά, παιδικά, ταξιδιωτικά και ό,τι άλλο μπορεί να σας εμπνεύσει).

Διαβάστε περισσότερα

gia-epixeiriseisΓια επιχειρήσεις

Ιδανικό για να προβάλετε την επιχείρησή σας ή τον εαυτό σας αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας. Μετατρέψτε τα έντυπά σας σε 3Dbook και δώστε τη δυνατότητα σε χιλιάδες αναγνώστες να ενημερωθούν και να σας επιλέξουν. Κατάλληλο για εμπορικές επιχειρήσεις, καταλόγους, τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, σχολές, υπηρεσίες ομορφιάς κ.α.

Διαβάστε περισσότερα

3 Μετά την επιλογή της χρήσης και την ολοκλήρωση της εγγραφής σας απλώς «ανεβάστε» το βιβλίο σας σε αρχείο word, powerpoint, pdf, openoffice, coreldraw, indesign, illustrator, photoshop και εμείς θα το μετατρέψουμε με προσωπική επίβλεψη, σε 3Dbook.

4 To δικό σας 3Dbook είναι διαθέσιμο για τη χρήση που επιλέξατε.